Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Адвокати Наталії Балаж, яка насмерть збила двох прочан, затягують справу

10 червня 2016 р., 08:35

15 місяців тягнеться розслідування справи, а кінця не видно

Вчора, 9 червня, відбулося чергове засідання у справі лікарки Балаж Наталії, яка, керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, зіткнулася з учасниками Хресної ходи і відправила на той світ двох прочан.

Засідання можна вважати рекордним – воно продовжувалося понад 7 годин.

Темою засідання було клопотання від сторони захисту. Адвокатами було подано безліч клопотань про повторну експертизу, повторне опитування свідків та інше, повідомляє Спеціальний контроль.

Адвокати виявили бажання викликати до суду заступника прокурора Закарпатської області Шимона І. П. з метою вияснити – обвинувачувальний акт мав бути «затверджений» чи «погоджений».

Було навіть клопотання про визначення дієздатності одного зі свідків: адвокат захисту Діовші Артур Яношович повідомив, що йому доступна інформація з Ужгородського об’єднаного міського військового комісаріату про психічні захворювання одного зі свідків. Захист наполягав на проведенні амбулаторної психіатричної експертизи відносно свідка С.

Представників Спецконтролю дуже зацікавило те, яким чином конфіденційна інформація про стан здоров’я призовника з військомату потрапила до адвоката, тому вони готують відповідні запити до керівника Ужгородського об’єднаного міського військового комісаріату.

Для винесення ухвал по даним клопотанням суддя Придачук О. А. неодноразово змушений був видалятися у нарадчу кімнату.

Коли всі клопотання захисту були відхилені, захисники Балаж кинули в бій «важку артилерію» - представник потерпілого Зайдела М.М. - адвокат Назаренко Д.Л. надала усне клопотання про ознайомлення з повним обсягом справи та наданням їй фотокопій всіх матеріалів справи. Суддя Придачук О. А. постановив, що ухвала по цьому клопотанню буде винесена на наступному судовому засіданню.

Нагадаємо, що справа вже розглядається 15 місяців. Всі ці клопотання захисту Наталії Балаж призводять лише до затягування процесу, що є на руку підсудній, яка знаходиться на волі.

Наступне засідання призначене на 6-те липня, на 10-00.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp