Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поки повернулася грошей вже не було

10 лютого 2015 р., 12:40

Крадіжка сталася в ужгородському барі

Поки бармен кафе-магазину відійшла від барної стійки, відвідувач витягнув гроші із каси.

В Ужгороді о 12.31 на пульт централізованого спостереження Управління Державної служби охорони при УМВС України в Закарпатській області надійшов сигнал «тривога» з об'єкту по вулиці Ф.Тихого, який перебуває під охороною. Працівники групи затримання через три хвилини прибули в кафе-магазин, де їх зустріла бармен. Жінка була у розпачі.

- Відійшла на кілька хвилин, а, повернувшись, побачила, що з каси, розташованої за бар-стійкою магазину, зникли гроші, - розповіла працівниця.

На щастя, на той час в касі було лише 75 гривень, але сам факт скоєння крадіжки потребував негайного реагування. Невдовзі працівники ДСО з’ясували, що скористався відсутністю продавця магазину один з відвідувачів – 30-річний ужгородець. Зловмисника було затримано.

Для з’ясування обставин події та винесення відповідного процесуального рішення чоловіка було доставлено в Ужгородське МВ УМВС. Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

УДСО при УМВС України
в Закарпатській області



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp