Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

13 іршавських родин чекають своїх чоловіків зі Сходу (ФОТО)

11 лютого 2015 р., 12:07

Їх доходи зменшились в рази, адже годувальники взялись за зброю

Фактично 13 родин лишилися без годувальників. Воюючи у надважких боях наші бійці гідно тримають оборону. Вони і самі потребують нашої підтримки чи то моральної, чи матеріальної. Та разом із тим сили духу українським солдатам може додати усвідомлення того, що вдома, на щастя, в безпеці та маючи все необхідне чекають маленькі діти та дружини, мами, бабусі та сестри.

{g}

З метою надання їм посильної допомоги днями працівники міськвиконкому відвідали родини містян - учасників антитерористичної операції на Сході країни. Становище в якому вони опинилися досить непросте, адже доходи мінімальні, а ціни - навіть на продукти харчування доволі-таки високі. Крім того, б’є по гаманцях ціна на газ, електроенергію тощо. Окремі сім’ї, що проживають у приватних будинках перейшли на альтернативне опалення, але знову ж таки стикаються із проблемою придбання дров. Бо ж сьогодні 1 м.куб. деревини вартує вже більше 370 гривень.

Міськрада звернулася до народного депутата України Павла Балоги із проханням допомогти сім’ям учасників АТО. У відповідь, без жодних запитань чи будь-яких уточнень нардеп від нашого округу традиційно сприяв у придбанні продуктів харчування для всіх родин і сьогодні всі вони дійшли до адресатів.

Також за його ж сприяння розпочали завозити дрова тим родинам, котрі цього потребують. Зокрема 10 лютого пані Мирослава П., дружина учасника АТО, отримала вантажівку із дровами. Загалом 35 кубометрів паливних дров в найближчий час отримають містяни.

У міській раді планують на ІІІ пленарному засіданні чергової сесії винести питання про затвердження бюджетної Програми допомоги сім’ям учасників АТО. Згідно цього прийматимуть рішення про спрямування коштів для виплати матеріальної допомоги іршавчанам, які воюють на східних кордонах України.

Іршавська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp