Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жителі Лазещини "захистили" бійців

7 вересня 2014 р., 17:05

Волонтери відправили допомогу в зоні АТО.

Сьогодні до голови РДА Ірини Вербіцької звернулися представники громади Лазещини Михайло та Ярослав, які займаються волонтерською роботою. До голови РДА волонтери звернулися з проханням допомогти у придбанні тепловізора, який так потрібен армії.

Вони повідомили, що наразі отримали три бронежилети та набори термобілизни для своїх односельчан, які зараз знаходяться на сході України та беруть участь в антитерористичній операції та найближчим часом особисто доправлять спеціальні засоби індивідуального захисту зовнішнього носіння, а також теплі речі та харчі військовослужбовцям на схід.

Два бронежилети закупили благодійний фонд ,,Відкрите серце Батьківщини”, які нещодавно розпочали активну роботу та надають допомогу не тільки військовим, а й їхнім родинам, третій бронежилет – громадська організація ,,Мараморош”. За інформацією голови фонду ,,Відкрите серце Батьківщини” Наталії Айб, найближчим часом планується закупити ще десять бронежилетів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp