Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Домовитися" з міліцією порушнику не вдалося

18 лютого 2015 р., 20:30

За те, аби "замнути" питання правоохоронцю пропонували 200 доларів.

За вирішення питання щодо повернення гладкоцівкової рушниці двоє осіб намагалися дати інспектору дозвільної системи Рахівського райвідділу міліції хабар у розмірі 200 доларів США. В січні ц.р. рахівські правоохоронці виявили факт незаконного полювання в селі Богдан. В результаті чого слідчим було розпочато кримінальне провадження та вилучено гладкоцівкову мисливську рушницю. Сьогодні близько полудня двоє мешканців Богдана намагалися «замнути» справу, давши хабар інспекторові дозвільної системи Рахівського райвідділу міліції. 

Грошові кошти в сумі 200 доларів США, які вони намагались дати правоохоронцю в його службовому кабінеті, вилучено. Хабародавців було спіймано на гарячому. - Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу стосовно даних осіб та щодо порушення кримінального провадження за ч.3 ст.369 Кримінального кодексу України ( Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі), - повідомив начальник Рахівського райвідділу міліції Людвіг Файт. 

Дана стаття передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років із спеціальною конфіскацією. 

Олеся Чайковська Рахівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp