Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чубірко: "Обурення родичів бійців 128-ї бригади розуміємо і поділяємо"

20 лютого 2015 р., 19:25

Голова облради прокоментував ситуацію щодо ротації бійців

Щодо цього посадовець висловився на своїй сторінці у "Фейсбуці":

"По ситуації з нашими краянами із 128-ї гірсько-піхотної бригади. Ми маємо зараз наших, часто голих-босих хлопців, які вийшли із під Дебальцева. І маємо обіцянку Президента України про ротацію усіх, хто вийшов із оточення.

Щойно спілкувався із матерями та дружинами наших хлопців. Найгірше в цій ситуації, що керівництво області має подекуди стільки ж інформації про їхню подальшу долю, як і їхні родичі. Тому обурення рідних та близьких ми розуміємо і поділяємо.

Із розмов із бійцями відчуваю, що їхній патріотичний дух та настрій на найвищому рівні і вони готові продовжувати свій військовий обов'язок. Але їм просто треба перепочити. Морально та фізично відійти від того жаху, який вони пережили. Тому, як і в ситуації із виходом наших військ із-під Дебальцева, так і зараз ми продовжуємо працювати в тому ж режимі. Підключаємо усі можливі ресурси, стукаємо у всі двері і про всі новини, які до нас надходитимуть, інформуватимемо громаду."


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp