Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про співпрацю України з МВФ

28 лютого 2015 р., 17:16

Кабмын та Президент пыдписали меморандум

Президент, а також глави Кабміну і Нацбанку поставили свої підписи під меморандумом.Президент Петро Порошенко, прем'єр Арсеній Яценюк і глава НБУ Валерія Гонтарєва поставили свої підписи під меморандумом про співпрацю з МВФ.

"Вчора уряд ухвалив меморандум з Міжнародним валютним фондом. Вчора Президент України, Прем'єр-міністр, глава НБУ і міністр фінансів підписали відповідний меморандум", - повідомив Яценюк на засіданні уряду.

Він також висловив подяку президенту Петру Порошенку за "його дуже сильну позицію, яка дала можливість спільно напрацювати ефективну програму реформ і за наші спільні переговори з керівництвом МВФ і міжнародними кредиторами".

Окремо прем'єр подякував за роботу міністра фінансів Наталію Яресько та всіх членів уряду.

За словами прем'єра, МВФ офіційно оприлюднює цей меморандум.

"Це план змін, який моніториться нашими західними партнерами. Ми виконували протягом 2014 року два таких меморандуму. По пунктах кожна реформа, яка потрібна країні, була виконана. Саме тому МВФ розширив програму з Україною на 4 роки", - сказав Яценюк.

Як повідомлялося, Арсеній Яценюк сподівається завершити до вечора неділі, 1 березня, всі переговори щодо змін до держбюджету 2015 року, а також законопроектів за новою програмою з МВФ.

Напередодні Кабмін затвердив проект листа про наміри уряду і Національного банку України Міжнародному валютному фонду (МВФ) та проект меморандуму про економічну і фінансову політику.

У понеділок, 2 березня, Рада проведе пленарне засідання, на якому планується розгляд пакету законопроектів, необхідного для прийняття рішення МВФ про виділення Україні кредиту.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp