Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівський викладач на 5 років сяде до в’язниці

12 березня 2015 р., 09:16

Таку ціну він заплатить за те, що взяв хабар.

Днями Мукачівським міськрайонним судом засуджено викладача Мукачівського державного університету, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, тобто одержанні неправомірної вигоди.В судовому засіданні прокурором було доведено факт отримання викладачем від студентів неправомірної вигоди в загальній сумі 4600 гривень, за успішне завершення навчання та здачу іспиту.

За вчинений злочин прокурор просив призначити педагогу покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років з позбавленням права обіймати посади з організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями.Вироком Мукачівського міськрайонного суду викладача Мукачівського державного університету визнано винним у вчинені кримінального правопорушення, перебаченого ч.3 ст. 368 КК України та призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, на підставі ст. 75 КК України звільнено від відбування покарання, з іспитовим строком 2 роки, з позбавлення права обіймати посади з організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями упродовж року.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp