Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Фестиваль "Ротарі-сакура" кличе до Ужгорода

29 березня 2015 р., 11:11

Також у рамках заходу відбудеться аукціон робіт вихованців МСРЦ "Дорога життя"

Цвітіння сакури — одна з родзинок Ужгорода. У цей період місто традиційно приймає чималу кількість гостей. Цьогоріч міський Ротарі-клуб з нагоди 85-ї річниці ротарі-руху в Ужгороді організовує свято, яке додасть позитивних вражень туристам та мешканцям міста.Як повідомляє Ярослав Шафар, керівник ужгородського Ротарі-клубу, 17—19 квітня в місті над Ужем відбудеться фестиваль «Ротарі-сакура». Три дні поспіль в ротарійському парку будуть проходити святкові дійства, зокрема, і ярд сейл — один з найяскравіших заходів, що встиг прижитися й у нас. 

Окрім того, у парку встановлять намети, де можна буде скуштувати різноманітні смаколики, відбудеться аукціон робіт молодих художників та розпродаж робіт медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя».

А ще буде нагода поспостерігати за роботою ковалів, які спеціально на це свято приїдуть в Ужгород, зазначив Ярослав Шафар. До речі, напередодні фестивалю ротарійці, аби забезпечити гарний настрій і малечі, встановили сучасний дитячий майданчик на території Ротарі-парку.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp