Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородський гурт "4исла" презентував новий кліп (ВІДЕО)

14 серпня 2021 р., 17:00

Дивіться і надихайтемя

"Мгновения" – саме так називається нова пісня ужгородського гурту. За словами музикантів, пісня народилася дуже швидко, вистачило всього декілька репетицій від перших нарисів до повноцінного студійного запису.
"За усю 16-річну історію гурту ми ще ніколи не створювали так швидко пісень, завжди приділяли багато уваги шліфуванню партій, пошуку бажаного звуку тощо," – розповідає лідер гурту 4исла Геннадій Донецький. – "А тут нарешті зібралися разом, без малого на першій за два роки репетиції, і вже за кілька годин зрозуміли, що пісня самодостатня і не потребує нічого зайвого. Лише трохи згодом додали атмосферну коду, яка гарно підкреслила недомовленість".
Як і всі минулі роботи гурту, кліп на "Мгновения" теж створений Геннадієм. Цього разу відео вийшло камерним і дуже особистим, зосередженим на кожному з незмінних учасників гурту. Приглушені кольори та задумливий тон оповіді самі по собі схиляють замислитися, як важливо цінувати кожну миттєвість у житті. І людей, що нас оточують.
"Давайте цінувати один одного завжди, адже це неймовірно здорово, що ми є одне в одного! Поки ми є," – не дивно, що саме про це йдеться й у офіційній анотації до відео.
Обкладинку для "Мгновений" вже традиційно для "4исел" створив ужгородський художник Борис Рабел (@borisriot).
Незабаром буде доступний й сингл, який вийде на провідних музичних сервісах iTunes, Spotify та інших, і стане вже одинадцятим у доробку гурту. Також в дискографії "4исел" є 2 повноформатних альбоми: "Гражданин толпы" (2011) та "Пока не кончится небо" (2016).



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp