Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві "виставиться" Світлана Дзедзей

15 липня 2021 р., 18:15

Незабаром

16 липня у Мукачівському історичному музеї відбудеться урочисте відкриття виставки живопису «Веселка на полотні» художниці зі Львівщини Світлани Дзедзей.

Живопис, який представить мисткиня у картинній галереї замку «Паланок» – це відображення її внутрішнього душевного стану, який випромінює позитивну енергетику, це любов до життя, якою вона з радістю ділиться з іншими, це пристрасть, любов, радість, сила, грація, які емоційно розкриті у динамічних образах і яскравих фарбах.

Початок: о 15.00 год.

Довідково

Світлана Дзедзей проживає у Дрогобичі – старовинному місті Львівської області. Знайомство з мистецтвом розпочалось з Дрогобицької художньої школи, де вона навчалась у відомого українського художника Геннадія Івачова. Далі продовжила навчання у Стрийському художньому училищі. Проте реалізувала себе як художниця аж через довгих 20 років. Паралельно із малюванням Світлана Дзедзей поєднує і професію дизайну інтер’єру та меблів, яку здобула у 2006 році.







Мукачівська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp