Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Говерла" тільки одного разу дозволила виграти донеччанам на ужгородському "Авангарді"

4 квітня 2014 р., 16:03

Напередодні матчу ужгородськогих футболістів з донецьким суперником, ми вирішили згадати якими ж були попередні зустрічі цих команд.

25-го серпня 2001 донецький "Металург" вперше провів офіційний матч з ужгородським "Закарпаттям" у вищій лізі вітчизняного футболу. З тих пір суперники провели 13 матчів в елітному дивізіоні. 

Перевага у донеччан, які домоглися 7 перемог, 5 матчів завершилися внічию. 1 перемога в активі "Говерли". Різниця м'ячів - 4:10, також на користь футболістів донецького "Металурга". 

Цікаві факти: 

- у 7-ми домашніх матчах з "Говерлою" "синьо-білі" добилися 6 перемог, 1 гра завершилася внічию, різниця м'ячів - 19:5. 

- У 6-ти виїзних матчах футболісти донецького "Металурга" 1 зустріч виграли, 4 рази була зафіксована нічия, 1 перемога в активі ужгородської команди. Різниця м'ячів - 5:5. 

- 26-го квітня 2008 року Донецький "Металург" добився найбільшою перемоги над ужгородської командою за історію. На стадіоні "Шахтар" донецька команда розгромила опонента з рахунком 5:0. 

- з нинішнього складу донецького "Металурга" голи у ворота "Говерли" забивали: Геворг Казарян, Микола Морозюк, Жуніор Мораес і Грегорі Нельсон - все по 1 голу. 

- У Кубку України донецький "Металург" двічі зустрічався з ужгородським " акарпаттям". Обидва рази , в сезоні 1999-2000 (стадія 1/16 фіналу) і в сезоні 2001-2002 (стадія 1/4 фіналу), переможцем в дуелі ставали донеччани, - повідомляє Matchday.

Нагадаємо, що завтра, 5 квітня, відбудеться матч між "Говерлою" та "Металургом".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp