Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Грозний: "Потрібно просто вбити гравця, щоб призначили пенальті?!"

6 квітня 2014 р., 11:54

Головний тренер "Говерли" прокоментував матч свої гравців з "Металургом".

На мій погляд, матч вийшов напруженим. Ми ретельно вивчали суперника, щільно грали, використовували пресинг, тому й не слід дивуватися малій кількості голевих нагод. У складі донеччан грав один з найкращих голеодорів прем’єр-ліги, добре, що не дали йому можливості збільшити кількість голів. Не вистачило трохи вдачі, на перших хвилинах Кочіш після розіграшу кутового міг забити, потім Уоллес виконував перспективний стандарт, м’яч пролетів над поперечиною, далі Трухін міг забити. Ми більше створили передумов для взяття воріт. Та за моменти очки не дають. Просив хлопців побільше бити у ворота, хлопці так і робили, але м’яч так і не влетів у ворота. Тим не менш, кожне очко в говерлянську копілку дуже важливе для нас, тим паче з таким суперником.

- Два ключові виконавці отримали травми, через що довелося зробити вимушені заміни, можете прокоментувати їх стан?

- У Лисицького медики поки діагностують травму, якщо потрібно, то можливо доведеться провести більш поглиблений огляд. Буяльський теж зазнав травми, до речі, його знесли в штрафному майданчику, досі не розумію, чому рефері не призначив пенальті. За що ж тоді слід давати пенальті, що – потрібно просто вбити гравця, щоб призначили пенальті?! Як тренер, я бачив там стовідсоткове пенальті. Тому на початку другого тайму, також змушені були зняти Віталія й випустити Арзе, який також лише нещодавно відновився після травми. Кочіш також тривалий період часу заліковував травму, тому видно стався рецидив. Сподіваюся, що до наступного матчу в них все буде гаразд. Адже для нас кожен матч дуже важливий.



ФК "Говерла"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp