Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Говерла" з "Металургом" зіграли внічию

8 серпня 2015 р., 09:41

Гра завершилася з рахунком 1:1.

U-21: "Говерла" - "Металург" - 1:1 (1:0)

Голи: Гей 26 - Ігнатьєв 48 (п)

Стадіон "Авангард" м.Ужгород

Температура +37

Глядачів - 200

Склади команд

"Говерла": Погоріляк, Білий, Ряшко (Микитишин 46), Ількович, Котьо (Ковчар 48), Тома, Гей, Гончар (Добровольський 46), Беца, Пітел, Русин

Запасні: Блох, Лисаченко, Хоменко, Бако.

Тренер - Вячеслав Пінковський

"Металург": Теленков, Клименчук (Стефурак 46), Кравченко, Комлєв, Гапончук (Ключик 75), Плахтир, Ігнатьєв, Карась, Тішкін (Нечипоренко 78), Ігнатенко, Алі.

Запасні: Петриченко, Пєтухов, Лихобабенко, Ключик

Тренер - Андрій Демченко

Арбітр - Віталій Романов (Дніпропетровськ)

Попередження: Тома 23, Беца 45+1, Добровольський 54, Ількович 66, Білий 90+4 - Плахтир 20, Гапончук 76.

За драматичним сценарієм розвивався хід подій у цьому поєдинку. Незважаючи на спеку, матч проходив у досить швидкому темпі, але переважно до штрафних майданчиків, без особливих загострень. Невелику ініціативу в контролі над м’ячем мали гості. Та це не завадило підопічним Пінковського на 26-й хвилині гри організувати стрімку атаку. З лівого флангу Іван Русин подав у центр карного майданчика гостей, де м’яч приборкав Віктор Гей. Наш хавбек другим дотиком завдав удару по воротам суперника, м’яч влучив у руку оборонця й знову повернувся до Віктора, а от друга спроба вийшла більш вдалою, а головне – результативною – 1:0.

Гості гостро відповідали, але наші оборонці не давали їм можливості вийти на оперативний простір, самовіддано блокували небезпечні удари.

Початок другої половини зустрічі був за «металургами». Після навісної передачі на правий край штрафного майданчика в обопільній боротьбі за верховий м’яч Станіслав Котьо стикнувся з гравцем запорізької команди й зазнав ушкодження після якого не зміг продовжити поєдинок. А рефері призначив пенальті в наші ворота, який точно реалізував Ігнатьєв – 1:1.

Далі гра носила перемінний характер, загрози виникали як біля одних, так і інших воріт. На 65-й хвилині Віктор Гей небезпечно пробив – поруч зі стійкою. Через кілька хвилин з-за меж карного майданчика пробиває Добровольський – знову трохи не точно. Ще до цього хороший рейд правим краєм здійснив Юрій Тома, правда, на його простріл ніхто з партнерів не відгукнувся.

Гострою вийшла й атака гостей на 83-й хвилині, яку завершував Фарід Алі, однак, не зумів як слід підставити ногу й удар у нього не вийшов.

Вже на доданих хвилинах гри арбітр знову призначає пенальті в наші ворота. Правда цього разу, Фортуна була на боці говерлян. На допомогу нашому кіперу після удару того ж Ігнатьєва прийшла стійка воріт.

Прес-служба ФК "Говерла"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp