Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Казус на Закарпатті: ліс є, немає спеціалістів

7 квітня 2015 р., 13:37

Деревообробка, меблярство, лісове господарство - галузі, які можуть вимерти на Закарпатті через нестачу кваліфікованих спеціалістів

У середу, 8 квітня, об 11.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція, головною темою стане підготовка кадрів для деревообробки, меблярства та лісового господарства та підходи, які пропонує Національний лісотехнічний університет України. Попри те, що на Закарпатті однією з головних галузей є лісогосподарство, підприємствам бракує кваліфікованих працівників з вищою освітою.
Що роблять виші, керівництво області та самі підприємства для залучення майбутніх спеціалістів, чи є робота для випускників лісотехнічних вишів тощо розкажуть:

- Олексій Пристая, проректор Національного лісотехнічного університету України (НЛТУ);

- Михайло Липчей, начальник Управління лісового і мисливського господарства Закарпатської області;

- Леся Масляник, директор ужгородської філії ЕНО Меблі Лтд;

- Василь Пригара, директор Департаменту житлово- комунального господарства, будівництва та інфраструктури Закарпатської ОДА.

Йтиметься також про новації для цьогорічних абітурієнтів – екскурсії на профільні підприємства області таукладання тристоронніх договорів про підготовку фахівців між Абітурієнтом, Роботодавцем і Університетом.

Засідання відбудеться у приміщенні прес-клубу за адресою:

пл. Жупанатська, 15/4

Початок о 11.00

Запрошуються представники усіх ЗМІ.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp