Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Через довірливість іршавчанка позбулася грошей

10 квітня 2015 р., 08:52

Закарпатка довірила шахраю номер своєї картки, і він зняв звідти 1200 гривень

Шахрай зателефонував потерпілій на мобільний телефон під виглядом покупця пальто, яке вона виставила на продаж через мережу Інтернет.

В Іршавський райвідділ міліції звернулась із заявою 26-річна мешканка міста Іршава. Вона розповіла про халепу, в яку потрапила через власну довірливість.

Жінка виставила на продаж в Інтернет своє майже нове пальто. Через деякий час їй зателефонували, що хочуть пальто купити. Покупець запропонував перерахувати кошти на банківську картку жінки, але для цього йому потрібно надати номер її картки. Жінка зраділа й надала шахраю всі необхідні дані для проведення платіжної операції. Після цього отрималаСМС-повідомлення, що з її рахунку знято 1200 гривень…

Зрозумівши, що її ошукали, потерпіла звернулась до міліції. Даний факт внесено до Єдиного обліку, подія кваліфікована за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (Шахрайство). Зловмисника розшукують правоохоронці.

Іршавські міліціонери вже вкотре закликають громадян бути обачними й ніколи не називати незнайомим особам свої особисті дані, номери карткових рахунків і т.д.

Інформація Іршавського РВ УМВС



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp