Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міліціонери згуртувалися, аби подбати про довкіля (ФОТО)

10 квітня 2015 р., 10:45

Напередодні Великодня правоохоронці взялися за прибирання

Як і всі зразкові господарі, які наводять лад у своєму домі до Пасхальних свят, працівники Державної служби охорони Мукачівського міжрайонного відділу теж вирішили долучитися до прибирання.

 

З самого ранку мукачівські міліціонери охорони у всеозброєнні взялися до праці. Щоправда, знаряддя праці цього разу відрізнялися: замість звичних пістолетів, спорядження, наручників до рук взяли пилки, граблі, мітли та совки. Розпочали генеральне прибирання з самого ранку. Допоки одні зрізали сухі гілки дерев, інші – фарбували фасад будівлі відділу.

Не залишились без уваги в день прибирання спецавтівки – правоохоронці вимили всі автомобілі власного автогосподарства. А вже ближче до обіду прилегла територія адмінбудівлі Мукачівського міжрайонного відділу Управління Державної служби охорони при УМВС України в Закарпатській області засяяла чистотою.

Начальник Мукачівського міжрайонного відділу Управління Державної служби охорони при УМВС України в Закарпатській області Андрій Глинський розповів, що суботники у підрозділі проводять часто.

- Це добре впливає на міліціонерів. Хлопці завжди охоче беруться за будь-яку роботу, адже спільна праця згуртовує, тим паче у сонячний весняний день.

УДСО при УМВС України в Закарпатській області



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp