Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як на Тячівщині вирішують дорожні проблеми (ВІДЕО)

10 квітня 2015 р., 21:30

Нарешті це питання у районі почали вирішувати...

Нарешті віз рушив з місця. На Тячівщині районне керівництво серйозно взялося вирішувати дорожню проблему. А щоб не бути голослівними, з вільних залишків на боротьбу з ямами виділять понад 20 мільйонів гривень. Проте цієї суми недостатньо. 

З понад 250 кілометрів доріг, придатні для користування не більше 15-20%. Цю цифру озвучує очільник району Василь Йовдій, даючи характеристику автошляхам загального користування. Для нього не таємниця, що стан покриття в районі досяг критичного рівня, втім це проблема, як він стверджує, не сьогоднішня. Зокрема, катастрофічною дорога залишається в напрямку Бедевля-Усть-Чорна.

 Поточні та неякісні ремонти, які тут час від часу проводили – кардинально не вирішували проблеми. Навпаки, покриття ще дужче псувалося. Розуміючи, що так далі залишатися не може, команда голови РДА розробили масштабний план відновлення дорожньої сітки в районі. Навіть виділених 12 мільйонів не вистачить аби завершити цей напрямок. Кошти, а це 8 мільйонів, які потрібні для повноцінного асфальтування, вирішили шукати у власника автомобільних доріг. 

Проблемних напрямків, де потрібно проводити негайні відновлювальні роботи, чотири. По них вже розробляють кошторисну документацію та акумулюють бюджетні гроші. Проте без фінансового донорства, проект так і зупиниться на півдорозі.



М-студіо


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp