Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тячівські підприємці дадуть владі частину грошей на дороги

27 травня 2014 р., 21:02

20% від всієї суми погодились знайти підприємці району.

Державно-приватне партнерство наразі є одним з найоптимальнішим варіантів, що дозволяє вирішувати проблему ремонту доріг краю, а заразом покращити його життєдіяльність та економічне становище в цілому. Відтак, керівництво Тячівщини приділяє особливу увагу впровадженню такого виду співпраці в районі.

Минулого тижня голова райдержадміністрації Петро Голубка, разом зі своїм заступником Василем Каганцем та депутатом Закарпатської обласної ради Василем Федурцею, провели зустріч із представниками бізнесу та головою селищної ради Дубового Василем Носою. Присутніми обговорено умови впровадження співробітництва між державою, органами місцевого самоврядування та приватним сектором з метою ремонту доріг у своєму населеному пункті.

Оскільки погані дороги - наболіла проблема кожного мешканця, тим більше підприємців, адже це однин з факторів, який прямолінійно впливає на розвиток бізнесу, то в результаті зустрічі між сторонами досягнуто позитивної домовленості. Представники бізнесу погодились провести інформаційну роботу з громадськістю та прикласти максимум зусиль, щоб вишукати кошти на бітум, а це 20% від загальної суми ремонтних робіт, тоді як інші витрати (80%), зокрема на паливо, укладку, електроенергію, заробітну плату, надасть область.

Очільник району наголосив на важливості налагодження такої співпраці в усіх населених пунктах, що дасть можливість відремонтувати дорожнє покриття без перебоїв у окремих селах. Також підкреслив, що використання таких коштів та якість проведення ремонтних робіт перебуватиме на постійному контролі влади та громадськості.


Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp