Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгорді вбили киянина: вбивство намагалися видати за ДТП

11 квітня 2015 р., 12:52

Біля бетонного вказівника "Ужгород", що на в'їзді до обласного центру Закарпаття збоку Мукачева, вночі на 11 квітня сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждав транспортний засіб, що доправляв до Ужгорода квадроцикл. Власне, як аварію зі смерт

Однак дещо пізніше, при розтині, в тілі киянина 1987 року знайшли дві кулі.Як ексклюзивно повідомили в ГО "Спеціальний контроль", щойно на місці події відбувалося відтворення ситуації, на якому був присутній і начальник УМВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич.

Мотиви вбивства, яке трапилося близько 3-ї години ночі, наразі не зрозумілі: вбивці не забрали з бардачка авто гроші, а, отже, не йшлося про вбивство з метою пограбунку. Ймовірно, киянин віз з собою щось важливіше, що цікавило вбивць.

Як розповідають на місці, після вбивства тіло посадили в авто, ногу поклали на педаль газу, після чого авто вилетіло в кювет тільки за кількадесят метрів, перед вказівником Ужгорода. Наскільки ця версія відповідає дійсності, наразі уточнити не вдалося.

Закарпаття онлайн

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp