Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Святкові поєдинки Кубка Закарпаття

11 квітня 2015 р., 14:23

Великодні свята для закарпатців є одними із найочікуваніших. Запрошуємо уболівальників провести їх ще й з користю – підтримайте на футбольних полях області кращі команди, що змагаються у аматорських кубкових поєдинках закарпатського футболу.

Анонсуємо матчі-відповіді 1/4 Кубку Закарпатської області з футболу, які відбудуться сьогодні та завтра (11–12 квітня).

11 квітня, поч. 15.00.

Стадіон селища Дідово

ФК «Дийдо» – ФК «Оболонь» (Хуст)

Арбітри: Качур В, Готра Р., Гарлач І.

Делегат: Кувік І.О.

Дийда вдруге, за останні декілька тижнів, переграла хустян. І знову має намір залишити їх за бортом кубкових змагань. Ігрова форма берегівчан дозволяє їм із сміливістю дивитися вже на наступного суперника по сітці змагань.

«Пивовари» помітно зменшили свої шанси на вихід у першому матчі, тож їм доведеться з самого початку матчу намагатися вирівняти загальний рахунок.

Стадіон м. Виноградів

ФК «Севлюш» (Виноградів) – ФК «Ужгород»

Арбітри: Гала М, Готько А., Гога О.

Делегат: Попович В.М.

Команда Іваниці завдяки недисциплінованій поведінці свого суперника у першій грі досягла прийнятного результату, з яким сміливо може їхати у Виноградів. «Севлюш» у меншості не мав серйозних можливостей для виїзного голу, який є досить важливим у двоматчевому протистоянні.

Зважаючи на задачі, які вирішуватимуть команди в другому матчі, захист ужгородців має впоратися зі збереженням потрібного рахунку.

12 квітня, поч. 15.00.

Стадіон с. Вільхівці

ФК «Вільхівці» – ФК «Поляна»

Арбітри: Митровський М, Шкура В., Шимон Ю.

Делегат: Шитєв Й. Л.

Зараз у складі свалявців не вистачає гравців із досвідом гри на вищому обласному рівні, цим скоріш за все і пояснюється програш на домашньому полі. Але програш лише в один гол є не вирішуваною задачею для підопічних Кондрі.

Вільхівці вперше будуть приймати кубкову зустріч у себе вдома, тож пройти такого іменитого суперника перед рідними вболівальниками буде вдвічі приємніше. Команда з Тячівщини змінює розстановки сил в цій зустрічі і підходить до матчу з кращим настроєм.

Стадіон с.Бобовище

ФК «Бобовище» – ФК «Бийгань»

Арбітри: Лялюк М., Магурський В., Шопа Т.

Делегат: Жбора Г.В.

У першому матчі тренерську дуель виграв Іван Ковач, який з командою-новачком у цьому розіграші кубку став загрозою для авторитетів. Матч у Бобовищі обіцяє стати найцікавішим з-поміж всіх інших.
Рідне поле мукачівців уже два рази допомагало їм у проходженні до наступного етапу змагань. Чи перерветься ця серія? Пересвідчимося вже цими святковими днями!
ФФЗ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp