Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Києві вбили Олеся Бузину

16 квітня 2015 р., 14:36

Журналіста застрелили двоє невідомиї

У Києві невідомі застрелили колишнього шеф-редактора газети «Сегодня» Олеся Бузину, повідомляє прес-служба столичної міліції. «Сьогодні о 13:20 в Києві в районі вулиці Дехтярівській двоє невідомих у масках застрелили журналіста Олеся Бузину», – йдеться у повідомленні. На місці події працює слідчо-оперативна група міліції під керівництвом виконувача обов’язків глави МВС України Василя Паскала. 

Олесь Бузина відомий своїми провокативними українофобськими заявами у ЗМІ. Він є також автором скандальних книжок «Воскрешение Малороссии», «Вурдалак Тарас Шевченко», «Верните женщинам гаремы». Також Бузина був кандидатом у народні депутати України по мажоритарному київському міському виборчому округу № 223 від партії «Русский блок». Вчора міліція повідомила про смерть Олега Калашникова внаслідок вогнепального поранення. Тіло колишнього народного депутата від Партії регіонів виявили в Києві «за місцем проживання».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp