Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді нарахували близько сотні небезпечних люків

19 квітня 2015 р., 10:48

Мешканцям та гостя міста слід уважно дивитись під ноги

Троє ужгородців поцупили з вулиці Собранецької кришку каналізаційного люка. Проте злодіїв спіймали міліціонери Державної служби охорони, які саме здійснювали патрулювання. Зловмисники завантажили ввечері арматуру та крадений каналізаційний люк в автомобіль «Хюндай». Проте вже за кілька хвилин крадії опинилися в міськвідділі міліції.

За даним фактом розпочато слідство. Проблема викрадання люків в Ужгороді, на жаль, актуальна вже багато років поспіль. 

- Зараз у місті не вистачає близько сотні люків. І винні в цьому, насамперед, ось такі крадії, – каже Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов. – Тож я вдячний працівникам Держохорони за те, що вони затримали викрадачів люків. 

Зазвичай злодії, здаючи крадене на металобрухт, отримують мізерні гроші. А для Ужгорода створюють великі проблеми. По-перше, є небезпека, що якийсь пішохід впаде в яму й покалічиться. Або водій поб’є машину. По-друге, на заміну люка з міського бюджету йдуть чималі гроші. За словами мера Ужгорода, чавунний люк коштує близько 1700 гривень, ще близько 200 гривень потрібно, щоб його встановити. 

Працівники ДСО й далі виявлятимуть таких «бізнесменів», запевнив начальник УДСО при УМВС області Андрій Литовченко. Люди повинні знати, що за такі злочини доведеться відповідати, й за кілька гривень, зароблених на краденому, можна «сісти».
УДСО при УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp