Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородців знову "кинули" на гроші

24 квітня 2015 р., 09:42

Однак на гачок шахраїв потрапили не всі...

Зате дві інші жінки не повірили незнайомцям про кримінальні історії, що буцімто трапилися з їхніми дітьми, й зберегли свої гроші.

Незважаючи на неодноразові попередження правоохоронців, ужгородці й далі потрапляють «на гачок» до шахраїв, які обманним шляхом видурюють від них великі суми.

Із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 59-річна жителька міста. Жінка повідомила, що обідньої пори на її мобільний телефон зателефонував невідомий чоловік, який назвався працівником міліції.Незнайомець повідомив, що її син має неприємності, пов’язані з наркотиками. І для вирішення справи необхідно перерахувати 10000 гривень на вказаний ним номер рахунку.

Не перевіривши інформацію щодо сина, потерпіла одразу зібрала всі свої заощадження і через термінал банку перерахувала гроші на рахунок, який повідомив їй шахрай. Лише через декілька годин жінка зателефонувала своєму сину й з’ясувала, що ніяких проблем той не має. Аж тоді потерпіла звернулася за допомогою до міліції.

А от інша ужгородська пенсіонерка не повірила в подібні «казки». Бабуся добре знала, що її онук в школі й не може мати проблем із правоохоронцями.Тож, не дослухавши незнайомця, жінка просто поклала слухавку.

Аналогічним чином поступила ще одна ужгородка, малолітній син якої явно не «тягнув» на наркоділка, якого буцімто затримала міліція.

А от 45-річний ужгородський підприємець «попав» на 10817 гривень. Чоловік вирішив продати через Інтернет кондиціонер. «Покупець»запропонував оплатити товар шляхом переказу грошей на рахунок його банківської картки. Проте грошей продавець так і не отримав. Натомістьпозбувся власних коштів у сумі 10817 гривень, які зняв із картки незнайомець, вивідавши від необачного ужгородця секретні дані його картки.

Правоохоронці вкотре нагадують громадянам: збереження ваших коштів у таких випадках залежить тільки від вас. Якщо ж вас все-таки ошукали, обов’язково звертайтеся до міськвідділу міліції, або телефонуйте на «102».

Інформація Ужгородського МВ УМВС








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp