Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Криму ужгородці залишилась без машини. Добре, що живі...

13 червня 2014 р., 22:00

Повертаючись до рідного Ужгорода, на блок-посту сім’ю з двома дітьми просто викинули з машини.

38-річний підприємець з Ужгорода Андрій залишився без машини після того, як разом з родиною виїхав на дешевий відпочинок до Криму. Про це написав на своїй сторінці в соціальній мережі місцевий блогер Костянтин Черкай. 

Його знайомий, який торгує побутовою технікою на одному з місцевих ринків, вирішив заощадити на відпочинку. Чоловік разом з дружиною і двома дітьми поїхав на власному мінівені відпочивати в окупований Крим. Втім, відпочинок для ужгородського туриста закінчився, коли російські прикордонники відібрали у нього авто, заявивши, що повернуть машину тільки за кругленьку суму. 

Сам постраждалий неохоче говорить про цю ситуацію. "Вже на виїзді нас зупинили на блокпості. "Вєжливые человечьки "просто викинули сім'ю з машини, мінівен відігнали убік і сказали, що віддадуть за 25 000 доларів. Але його ринкова ціна максимум 12000 доларів! Ніякі вмовляння результату не дали. Додому ми їхали на поїзді. Куди нам скаржитися? У Росію?! Сумніваюся, що допоможе ... ", - розповів Андрій. 

Тим часом, партнер по бізнесу постраждалого Олексій розповів, як його друг сміявся над знайомими, за те, що ті не захотіли їхати до Криму. "Пробувши два дні в Керчі, Андрій зателефонував розповісти, як там все добре. Жартуючи хвалився, говорив, що ми всі дурні заангажовані, а в Криму зараз супер. Мовляв, напівпорожній пляж, ресторани пустують, а тому ціни мало не наполовину нижче, ніж у минулому році. Море, сонце - кайф!", - розповідає чоловік.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp