Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Київ не поспішає вирішувати проблему Солотвинського солерудника

30 квітня 2015 р., 09:39

У селищі ситуація стабільно важка

Як розповів Солотвинський селищний голова Юрій Ухаль, провалля трохи збільшилось. Ґрунт починає осідати, і через це краї утворення зсуваються.

«Це провалля набирає природного нахилу. Адже коли утворилась величезна яма, краї були майже рівні, а зараз вже похилі. Відповідно, і діаметр провалля збільшився, – розказав у телефонній розмові журналісту GalagovTV Солотвинський селищний голова Юрій Ухаль . – Ще трохи краї розмило дощами. До нас приїздили дві комісії: спочатку з Тячівської райради, а згодом із Закарпатської обласної адміністрації. 

На позачерговому засіданні райради депутати звернулися до Кабміну, Президента України та Верховної Ради, аби вони допомогли вирішити цю проблему. В першу чергу потрібні кошти для консервації солерудника. А це – приблизно 300 мільйонів гривень. Наскільки мені відомо, поки відповідь із Києва не надходила».

Також Юрій Ухаль розповів, що територію провалля обгородили, тож мешканцям селища перекрили доступ до нього. Ситуацію, що зараз склалася в Солотвині, селищний голова охарактеризував як стабільно важку.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp