Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Суд дізнався у якому стані перебувала винуватиця смертельної ДТП Наталія Балаж

30 квітня 2015 р., 14:56

Наступне засідання відбудеться 27 травня через відсутність трьох свідків

Сьогодні, 30 квітня, відбулося чергове судове засідання у резонансній справі, стосовно мукачівської лікарки Наталії Балаж, яка перебуваючи в нетверезому стані врізалася в міліцейську автівку, а відтак смертельно травмувала прихожанина, що брав участь у хресній ході з Ужгорода до села Домбоки.

На засідання таки прийшли свідки даного ДТП. Судом було вислухано свідчення речника начальника УМВС у Закарпатській області Олега Подебрія, учасницю хресної ходи Вікторію Попович, брата загиблого Сергія Короля. Також було заслухано і працівників ДАІ Віктора Присташа та Василя Голубку. 

На засідання викликався і лікар-нарколог Владлен Брич. Останній зазначив, що Наталія Балаж перебувала у стані алкогольного сп’яніння. Під час освідчення алкотестер показав 1,2 проміле алкоголю в крові винуватиці ДТП. 

Поки на судове засідання не прийшли свідки Шикула, Скрип та Попович, тому суд відклав наступне засідання на 27 травня на 10 годину ранку. 

Сама Наталія Балаж сулові засідання відвідує постійно, цього разу її супроводжував батько. Під час своїх пояснень вона розплакалася, мовляв, перебувала тоді в шоковому стані, лікарі наркодиспансеру не допускали до неї адвоката і належним чином її не оглянули, а вона з її слів, надіялася на допомогу своїх колег у білих халатах, повідомили у ГО "Спеціальний контроль"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp