Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Карпати" поступилися "Галичанці"

1 травня 2015 р., 18:32

Матчі останнього дня ЧУ для ужгородських спортсменок успіхом не увінчалися

Сьогодні на "Карпати Арені" відбулись останні матчі в групі "Захід".

Економ-Університет - Хмельничанка 15:17 (36:30)

Ужгородські «Карпати» програли матч своєму принциповому супернику – львівській «Галичанці» 25:29. «Карпатівки» билися достойно, на рівних, проте команді не вистачило досвіду та сили.

Якісний гандбол, повні трибуни, емоційне вболівання та пристрасті на майданчику - це все незмінні атрибути головного гандбольного протистояння в жіночому гандболі України, західноукраїнського дербі між «Карпатами» та «Галичанкою». Так вийшло і цього разу.

Матч розпочався під диктовку лідерів чемпіонату – львівської «Галичанки». Швидкі комбінації, ефектні атаки сильних Стельмах і Смбатян – і вже «Карпати» програють 0:4. Ну і, звісно, вміла дії двигуна команди, улюблениці закарпатської публіки, Наталії Туркало.

«Карпати» знітися. Привів до почуття команду Б. Петровський лише в середині тайму. Рахунок змінився 3:4. Більшу частину тайму далі тримала в руках «Галичанка». Подарували надію своїм вболівальникам «карпатівки» лише в кінці тайму – за 3 хвилини рахунок був 10:12.

На жаль, зменшити відрив у рахунку чемпіонкам не вдалося, хоч шанс і був – особливо коли Ірина Яблонська відбила семиметровий від своєї тезки - Стельмах. Але «карпатівки» рахунок не втримали – 12:14 на користь «Галичанки».

Перерва пішла на користь суперника. У «карпатівок» збився приціл, а львів’янки використовували свої моменти більш ефективно. Та і голкіпер гостей Гілязетдінова спіймала кураж. До 5-ої хвилини відрив у рахунку -4 для за карпаток.

До честі «Карпат», ситуацію виправили швидко. До середини другого тайму команда змогла відіграти перевагу і наблизитися до суперника впритул. Особливо гарно зіграла Ірина Яблонська.

Звісно, лідер чемпіонату зрозумів, що пахне смаженим і побіг вперед. Звісно, помиляючись, але ведучи в рахунку. В останні 10 хвилин в «Карпати Арена» було дуже гаряче. Рахунок постійно змінювався – «Галичанка» то вела в три м’ячі, то лише в один.

На жаль, «Галичанка» своє лідерство втримала. Зробивши необхідний гольовий заділ, львів’янки збудували захисну фортецю у воріт, з яким «Карпати» нічого зробити не могли. Ужгородки програли з рахунком 25:29.

Тим не менше, команді слід сказати дякую. «Карпати», у складі яких грали вчорашні випускниці СДЮШОР Руснак, Кильч та Готра, студентки Воронова, Компанієць, Лєзінська, за відсутності Кот та Лєбєдєвої на рівних билися з «Галичанкою», де у складі грають збірниці України Стельмах, Смбатян, Гілязетдінова та Туркало.


Цей матч хоч і програли, але дали світлу надію на наступний сезон.

Галичанка - Карпати 29:25 (14:12)
Галичанка:

Гілязетдінова, Гладун; Парандій 5, Коновалова 5, Савчин 4, Стельмах 4/2, Туркало 4, Сабова 2, Сідлецька 2, Косміна 1, Дорожівська 1, Смбатян 1.

Карпати:

Яблонська, Воронько; Компанієць 6, Мигович 5, Воронова 5/4, Руснак 3, Готра 2, Лезінська 2, Кильч 1, Цубина 1, Мелекесцева.


А в Херсоні Дніпрянка відвоювала всі очки у своїх суперників.

Дніпрянка - Спартак 29:28 (14:16)

Реал - Бровари 29:16 (14:10)


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp