Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ноутбук, проекто і гроші зникли із закарпатської школи

3 травня 2015 р., 13:00

Крадій відповість за вчинок...

Із приміщення школи невідомі особи винесли ноутбук, проектор та гроші. Правоохоронці знайшли причетних осіб до крадіжки в навчальному закладі.

Директор однієї із шкіл міста Хуст повідомила правоохоронців про крадіжку, яка сталася вночі у школі. На місце події виїхала слідчо - оперативна група та працівники сектору карного розшуку. Правоохоронці встановили, що із школи невідомі особи викрали ноутбук, проектор та гроші більше семи тисяч гривень. Сума матеріального збитку становить близько 20 000гривень.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів та під керівництвом в.о.заступника начальника Володимира Щадея працівниками сектору карного розшуку було встановлено осіб причетних до злочину. Ними виявились 18- річна місцева жителька та 17-річний місцевий житель, який вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Дівчина у скоєнні даного злочину зізналася, а щодо її напарника правоохоронці продовжують вживати заходи щодо встановлення його місцезнаходження.

Дану подію, внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Інформація Хустського МВ УМВС








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp