Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Райдужні полотна» виставили в Мукачеві (ВІДЕО)

3 травня 2015 р., 19:00

око цінителів картин милуватимуть полотна 25 художників.

25 закарпатських художників творчого об’єднання «Райдуга» в міській картинній галереї Мукачева представили краянам свої роботи. За шість років творчої роботи вдалося назбирати чимало шедеврів. Митці гостинно запросили всіх поціновувачів художнього мистецтва, де запропонували експозицію картин, різних за технікою та способом виконання.

Цьогоріч об’єднання «Райдуга», яке знане не тільки в Мукачеві, але й за його межами, відзначило свій шестирічний ювілей. На рахунку спілки численні виставки, вернісажі, пленери та добродійні акції. До експозиції увійшли роботи не лише відомих митців, а й початківців та аматорів народного мистецтва. Творчий доробок художники представили в різних стилях та техніках. Це і графіка, і акварелі, і різьбярство, темперний та олійний живопис. Привітати художників з черговою виставкою прийшов й міський голова Мукачева. Жителі та гості краю ще мають можливість помилуватися роботами художників. Виставка триватиме до 19 травня.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp