Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Іршаві продовжується полювання на земельні ділянки

4 травня 2015 р., 14:14

Скандал, який розгорівся ще у березні, досі про себе нагадує

Всередині березня у Іршаві розгорілися земельні скандали. Містяни обурилися через те, що на земельних ділянках, за межами міста, які вони роками використовували для ведення городництва, з’явилися господарі, котрі вже задокументували свої права на дані землі. Вони привласнили території по кілька гектарів у житлових та нежитлових масивах, за межами міста, без будь-яких погоджень та обговорень в тому числі із землекористувачами.

На початку квітня у міськраді відбулася зустріч іршавчан із виконуючим обов’язки начальника Головного управління Держземагенства у Закарпатській області Володимиром Токарем, який, нагадаємо, наголосив, що до 10 червня поточного року дані землі будуть повернуті у власність держави і люди спокійно можуть проводити весняні польові роботи.

Разом із тим кілька громадян навіть написали заяви про відмову від отриманих земельних ділянок. Проте, окремим заповзятості не позичати і щойно напруга серед населення міста трохи спала, житель с.Довге Іван П. та м.Іршава Іван Б., знову звернулися до Держземагенства із заявами на виділення землі біля АЗС «ОККО», відповідно, 0,55 га та 0,99 га.

Цікавим фактом у цій ситуації є те, що у лютому 2015 року їм уже було відмовлено в отриманні згаданих земельних ділянок. Звідки така впевненість, що у травні вони їх отримають, залишається тільки здогадуватись.

Іршавська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp