Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бюджет Берегова поповнився 9,5 мільйонів

7 квітня 2014 р., 21:16

Упродовж І кварталу 2014 року платники, які перебувають на обліку в Берегівській ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області сплатили до місцевого бюджету 15,9 млн. грн.

В тому числі платниками міста забезпечено 9,5 млн. грн, платниками району – 6,4 млн.грн. Найбільшу частку загального фонду місцевої скарбниці або 81,0 відс. займає податок на доходи фізичних осіб, якого надійшло 11,1 млн. грн.. 

Позитивна тенденція приросту надходжень спостерігається по місцевих податках і зборах на 181,4 відсотки, по фіксованому с/г податку – 133,9 відсотки, збору за використання водних ресурсів – 130,1 відсотки, збору за спец використання лісових ресурсів – 129,9 відсотки, платі за торговий патент – 112,9 відсотки. Найбільшу частку надходжень спецфонду Місцевого бюджету займає єдиний податок – 94,1%, якого надійшло 2,0 млн.грн., що на 0,3 млн. грн. більше від минулорічного показника. В тому числі з юридичних осіб надійшло 0,5 млн. грн.. або на 0,1 млн. грн.. більше відповідного періоду минулого року. 

Платниками фізичних осіб сплачено 1,6 млн.грн., що на 0,2 млн. грн.. більше. Надаючи широкий спектр адміністративних послуг, очікуємо від платників податків сумлінної сплати податків. Демонструючи прозорість та відкритість перед бізнесом, розраховуємо на чесну відповідь – добровільну сплату усіх належних платежів. Наскільки відповідально кожен з нас віднесеться до виконання своїх податкових зобов'язань сьогодні, залежить добробут наших громадян і держави в цілому – зазначив начальник Берегівської ОДПІ В. Пацкан. 
За матеріалами Берегівської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp