Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Виноградівське підприємство саботує мобілізацію

6 травня 2015 р., 09:50

Закарпатський ОВК продовжує оголошувати підприєсмтва, установи, організації, які протистоять мобілізаційному процесу

Мобілізація завдання загальнодержавне, обов’язок всіх і кожного У відповідності до Указу Президента України від 15.01.2015 року №15/2015 «Про часткову мобілізацію», по всій України, в тому числі на території Закарпатської області проводяться заходи 5 черги мобілізації людських та транспортних ресурсів.

На даний час, коли основні зусилля всіх державних та правоохоронних органів, силових структур, громадських організацій направлені на захист державного суверенітету, ряд установ, організацій та підприємств, органів самоврядування саботують та перешкоджають проведенню мобілізаційних заходів на території Закарпатської області.

Закарпатський обласний військовий комісаріат продовжує оголошувати та висвітлювати громадськості області список установ, організацій, посадових осіб, які перешкоджають проведенню заходів 5 черги мобілізації людських та транспортних ресурсів на території Закарпатської області.

Раніше вже оголошений список установ та організацій, що перешкоджають мобілізації доповнило Виноградівське АТП 12144, де головою наглядової ради підприємства є Фурман Мирон Петрович, а директором Фурман Мирон Миронович.

З метою недопущення подібних випадків в подальшому, по даним керівникам направленні повідомлення до правоохоронних органів для прийняття рішення щодо притягнення їх до відповідальності згідно чинного законодавства.

ТВО Військового комісара Закарпатського обласного військового комісаріату полковник Геннадій ДОЛГАШОВ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp