Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Від СБУ вимагають розслідувати саботаж влади

18 листопада 2016 р., 17:55

У справах Майдану

Народний депутат України від «Свободи», член антикорупційного комітету Ради Олег Осуховський звернувся із депутатським запитом до СБУ та Нацполіції України з вимогою розслідувати факти саботажу правоохоронців та суддів у справах Майдану. Про це він заявив 18 листопада 2016 року з трибуни парламенту, передає прес-служба партії.



«Досі немає вироків у справах щодо злочинів представників режиму Януковича, злочинів проти Майдану, ніхто не покараний, не сидить за ґратами. Але натомість правоохоронні органи й суди не перестають переслідувати патріотів, учасників російсько-української війни», – наголосив народний депутат.

Олег Осуховський також нагадав, що було ухвалено закон про заочне засудження, який треба застосувати у справах Майдану.

«Генеральна прокуратура планує звернутися до Міжнародного кримінального суду в Гаазі щодо злочинів проти Майдану, але перш за все ГПУ має провести власне розслідування і довести справу до вироків у судах. Причетні до злочинів режиму Януковича, зокрема розстрілу Небесної Сотні, мають бути заочно засудженими та через екстрадицію повернуті в Україну», – зазначив народний депутат.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp