Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті влада обіцяє публічно відбирати спортсменів, яким оплачуватиме навчання і даватиме стипендії

9 травня 2015 р., 10:55

Начальник управління молоді та спорту обіцяє залучити до процесу громадськість та ЗМІ

Денис Ман, начальник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив, що закарпатська влада знайде кошти для виплати стипендій та оплати навчання кращих спортсменів області.


«Стипендії кращим спортсменам та оплата за навчання будуть. Ці 2 питання на порядку денному управління - під номером один. Протягом останніх двох тижнів необхідні документи для здійснення цих процедур приводяться в порядок. Перше питання вимагає спільного розпорядження керівників ОДА та облради (вже всі погодження пройшли, сподіваюся на початку наступного тижня документ буде підписаний).

Друге питання - "сесійне". До попередньої сесії (6 березня) ніхто з управління це питання в порядок денний депутатам не виносив. Видно, не сильно переймалися цим попередні керівники управління. Вивчаємо з юристами можливість вирішити питання швидше. Але в правовому полі. Думаю, так само рішення буде позитивним» -- написав Денис Ман.

Він також додав, що відбір спортсменів на отримання стипендії та оплату за навчання буде публічним. І пообіцяв запросити представників громадськості та ЗМІ до спільної роботи з комісіями по обох питаннях.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp