Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові цегельний завод став наркопритоном

20 травня 2015 р., 15:21

Саме там збираються любителі "травки" та інших видів наркотиків. Місцеві мешканці скаржаться до міліції

Працівники Берегівського райвідділу міліції вилучили у місцевого жителя наркотичні речовини. Як запевнив 30-річний чоловік, він знав, що зберігання наркотиків заборонено законом, однак сподівався уникнути відповідальності.

Дільничні інспектори Берегівського райвідділу міліції Володимир Якимчук та Андрій Луців отримали інформацію про те, що в м.Берегово на території недіючого цегельного заводу збираються особи, які можуть вживати наркотичні засоби. Коли співробітники міліції наблизилися до цегельні, то помітили там молодого чоловіка, який курив марихуану через так званий бульбулятор.

Любителем наркотиків виявився 30-річний мешканець м.Берегово. Раніше в поле зору правоохоронців чоловік не потрапляв. У кишені куртки берегівця співробітники міліції виявили та вилучили пакунок із марихуаною. Зі слів молодика, він зберігав її для власного вжитку.

- Вилучену речовину направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області, - каже керівник Берегівського райвідділу міліції підполковник Микола Куриця. - Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання наркотичних засобів).

За вчинення даного злочину передбачено покарання у вигляді обмеження волі на термін до трьох років, або позбавлення волі на той самий термін. Триває досудове розслідування.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp