Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті освятили новий храм

23 травня 2015 р., 09:21

Преосвященний владика Мілан освятив новий храм у с. Ворочево Перечинського деканату

Про це повідомили на сторінці Інформаційного вісника Мукачівської Греко-Католицької Єпархії у мережі "Фейсбук":

22 травня на свято перенесення мощів Святителя Миколая, Преосвященний владика Мілан освятив новий храм в честь цього свята у с. Ворочево Перечинського деканату.
Владику Мілана у дверях нового храму зустрів адміністратор парафії о. Микола Дербак разом з молоддю 

та запросив здійснити чин освячення храму та очолити святкове Богослужіння. 
На цю величну подію, незважаючи на робочий день, прийшло багато вірників. В часі освячення Свято-Миколаївського храму можна було побачити сльози на очах у наших найстарших вірників, котрим Господь дав ласку пережити жахливі роки підпілля та знову мати можливість молитися у своїй новій церкві, поскільк наш старий храм, як і більшість наших храмів, був незаконно переданий православній церкві московського патріархату і нам не повернутий.

Архієрейську Службу Божу владиці співслужив Високопреподобний архімандрит Петро Павло (Береш), прот. Мирослав Рябінчак, декан Перечинського деканату, а також 11 священнослужителів. У своєму архипастиському слові владика Мілан привітав усіх з новим храмом та закликав вірників дякувати Богу за ласки котрі Він нам зсилає. Після Служби Божої відбувся традиційний обхід храму з читанням чотирьох євангелій та святкове мирування.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp