Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Олександр Усик відвідав відкриття Чемпіонату України з боксу, що проходить в Ужгороді (Фото)

26 травня 2015 р., 18:34

Від шанувальників не було відбою

Велике спортивне дійство триває на Закарпатті. В обласному центрі розпочався Чемпіонат України з боксу серед юнаків.

Відкрити масштабне змагання у спорткомплекс "Юність" зібралася спортивна громада, представники мужнього виду спорту з різних регіонів України та обласна влада.

Серед почесних гостей турніру - гордість України, чемпіон Європи, світу та Олімпійських ігор Олександр Усик.

На початку спортивного зібрання оголосили хвилину мовчання за всіма, хто поклав життя в обороні України…

Вітаючи гостей та учасників, голова Закарпатської ОДА Василь Губаль зазначив, що Срібна Земля завжди охоче й гостинно приймає гостей, а тим паче – молодих спортсменів. "Саме за нове покоління, за наше майбутнє зараз на Сході тримають рубежі найкращі сини держави – ваші старші побратими. І вам, юні спортсмени, бажаю перемог – перемог саме в спорті, а не у війні, адже всі ми всі мріємо, щоби молодь не зазнала таких конфліктів, щоби таке не випало на вашу долю. Усією державою бажаємо досягти миру й жити у вільній, соборній, процвітаючій європейській Україні. Дякую всім, хто долучився до організації цього заходу, й у тому числі молодим і амбітним керівникам федерації цього виду, які взяли на себе таке завдання".

{g}

Голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко привітав учасників змагань, зазначивши, що для краю висока честь приймати турнір такого рівня. "Радий, що Ужгород і Закарпаття причетні до розвитку славних традицій українського боксу", - сказав він.

Олександр Усик, своєю чергою, наголосив: вірить, що присутні на турнірі спортсмени примножать славу українського боксу.

Новообраний голова Федерації боксу Закарпатської області Андрій Стрижак відмітив: дуже радий, що вдалося досягти, щоби чемпіонат відбувався в нашому краї. "Нехай переможе найсильніший!".

Затим парадом до глядачів вийшли головні учасники дійства - гордість і надія українського боксу – представники 24 областей України та Києва, котрі до 31 травня виборюватимуть звання чемпіонів України. Загалом у турнірі беруть участь понад триста спортсменів. Присутні на спортивному святі привітали суддівську колегію й побажали чесного оцінювання та заслужених перемог.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp