Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородець намагався заробити на життя вибухівкою

29 травня 2015 р., 10:40

Але його спіймали на гарячому

Раніше судимий 45-річний мешканець міста намагався продати бойову гранату РГД-5 за 1000 гривень. Правоохоронці спіймали зловмисника на гарячому.

Працівники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції отримали інформацію про те, що один з мешканців міста має намір продати бойовугранату. Продавець зброї попався міліціонерам на місці злочинної оборудки. За гранату він хотів отримати 1000 гривень.

Цей 45-річний ужгородець вже неодноразово потрапляв у поле зору міліціонерів. Свій злочинний шлях чоловік розпочав у 1992 році. Тоді йоговперше було засуджено до позбавлення волі. З того часу на його рахункузбут наркотиків, розбійний напад та інші злочини.

Гранату вилучено й направлено на дослідження до Науково-дослідног оекспертно-криміналістичного центру при УМВС області. Згідно з висновком фахівця, це бойова граната РГД-5.

За даним фактом слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліціївідкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодекс  у України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні даного злочину. На даний часвирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування, слідчі з’ясовують походження гранати.

Інформація Ужгородського МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp