Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Випускники Іршавщини святкували під пильним наглядом міліції (Фото)

30 травня 2015 р., 10:40

Міліціонери охороняли спокій на урочистій лінійці та поблизу кафе, барів, розважальних закладів

Учора в 61 середньому навчальному закладі освіти Іршавського району пройшли урочистості з нагоди свята останнього дзвоника. У святкуванні взяли участь 12510 учнів іршавських шкіл, із яких 841 випускник 11-го класу та 1174 випускників 9 класу.

Напередодні правоохоронці Іршавського райвідділу міліції провели робочі зустрічі з керівниками навчальних закладів та батьками випускників, під час яких було розроблено спільні заходи з попередження можливих хуліганських проявів і забезпечення правопорядку в місцях розташування закладів освіти. Крім цього, було звернуто увагу, що випускники після урочистої частини продовжують свято у розважальних закладах, де можливе вживання алкогольних напоїв та куріння.



Під час святкування правоохоронці забезпечили охорону громадського порядку. У 46 навчальних закладах Іршавського району на святі останнього дзвоника були присутні правоохоронці, які забезпечували безпеку школярів та випускників. Також працівники районного відділу міліції відстежували оперативну обстановку біля кафе, барів, ресторанів та інших розважальних закладів.

- Зі своєю роботою правоохоронці впорались, порушень громадського порядку в Іршавському районі під час свята останнього дзвоника не допущено, - каже начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко

Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp