Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегівчанин виготовив зброю та чекав слушного моменту (Фото)

9 червня 2015 р., 11:29

Тільки сам не знав якого саме

Працівники карного розшуку Берегівського райвідділу міліції отримали інформацію про те, що 58-річний житель м.Берегово зберігає вдома незареєстровану вогнепальну зброю.

Додому до 58-річного чоловіка навідались правоохоронці й виявили нестандартну нарізну вогнепальну зброю. Згідно висновку експерта, гвинтівку «ИЖ-38» калібру 4,5мм. було перероблено для стрільби патронами калібру 5,6 мм.

Як розповів слідчому власник незаконної зброї, він знайшов цю гвинтівку на власному городі. Далі переробив її для стрільби патронами калібру 5,6 мм. Для чого йому знадобився зброя, чоловік пояснити правоохоронцям не зміг.

- За зберігання та виготовлення вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу 58-річному берегівцю повідомлено підозру за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України, - каже начальник Берегівського райвідділу міліції підполковник Микола Куриця.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Берегівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp