Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За небезпечну знахідку закарпатець може потрапити до в’язниці

19 травня 2014 р., 13:59

А якщо б добровільно приніс її до міліції, то насолоджувався би свободою.

До берегівських правоохоронців надійшла інформація про те, що 45-річний житель Берегова може зберігати вдома незареєстровану вогнепальну зброю. Отримавши таке повідомлення, було прийнято негайне рішення щодо перевірки даної інформації. 

У ході проведення оперативно–розшукових заходів було встановлено, що цей громадянин за місцем свого проживання, без відповідного дозволу, зберігав у спальній кімнаті під ліжком згорток тканини, в якому було виявлено саморобний металевий предмет, зовні схожий на пристрій для відстрілювання патронів калібру 7,62 мм. Сам господар пояснив правоохоронцям, що даний пристрій він у 2013 році знайшов у місті Ужгороді, коли працював на будівництві. 

Вказаний предмет направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області для проведення дослідження. Відомості за даним фактом внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст.263 ч.1 (Незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї) Кримінального кодексу України. Зловмисника очікує кримінальна відповідальність. 
Адальберт Фозекош, Берегівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp