Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У ведмежому центрі знову святкували новосілля

19 червня 2015 р., 21:32

Там оселилися 2 маленьких ведмежаток

Двоє маленьких ведмежат недавно стали мешканцями Центру реабілітації бурих ведмедів НПП «Синевир».У середині травня бориспільські митники вилучили дорожні сумки з контейнерами для тварин, у яких знаходилися двійко бурих ведмежат. Клишоногих було виявлено в багажному відділенні серед речей пасажирів, що прямували в Дубай (ОАЕ).

Відтак тварини живими і здоровими потрапили до національного парку. Зараз вони в окремій клітці звикають жити в напіввільних умовах.«Тварини, яким близько 5 місяців, були досить виснажені й у стресовому стані, зараз вони потрохи реабілітуються та адаптуються до умов центру, – розповідає ветеринарний лікар Михайло Маслей. – Ми їм провели обробку проти гельмінтів, призначили курс вітамінотерапії. Даємо молоко, їдять хліб, моркву, яблука, мед».Тут клишоногі житимуть разом з іншими ведмедями, яких зараз налічується вісімнадцять.

Марія ШЕТЕЛЯ, газета "Новини Закарпаття"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp