Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як у Берегові садочок відкривали (ФОТО)

2 липня 2015 р., 09:40

У нашому місті нарешті після тривалого ремонту урочисто відкрито ДНЗ № 16.

У2013 році він був закритий на ремонт, проте швидко реставрувати заклад не дала робота Держказначейсва.

 

Лише у другому кварталі2014 р. та в першому півріччі2015 р розпочалось повноцінне фінансування об’єкту. У результаті кропіткої роботи міської та обласної рад Берегово отримало оновлений садочок. Також мер висловив вдячність колишньому міському голові Іштвану Гайдошу та тодішньому голові облради, а тепер народному депутату Івану Балозі за допомогу у віднайденні джерел фінансування для ремонту ДНЗ. Перший заступник міського голови Ольга Бізіля від імені нардепа Івана Балоги подарувала телевізор педколективу дошкільного закладу. Від департаменту освіти Закарпатської ОДА завідувач садочку Каталін Баран отримала грамоту, а від управлінні освіти міськоїради — подарунок. На урочистості присутніх вітав шоу-гурт „Атас”, вихованці з ДНЗ № 12, а також учні Будинку дитячої творчості. Від імені всіх батьків щирі слова подяки за ремонт садочка висловив Іван Сливка.

 

«У ДНЗ № 16 було оновлено фасад, дах, опалення, замінена сантехніка, меблі, встановлені пластикові вікна, відремонтовані внутрішні приміщення, спортивна зала, облаштовано подвір’я. Загалом відвідуватимуть садочок близько160 дітлахів, а це7 груп (5 українських та2 — угорські). Загалом вартість ремонту у ДНЗ № 16 склала 2,169 млн. грн. З них Берегівська міська рада виділила 1,295 млн. грн, а обласна рада зі свогобюджету —873 тисячі», — про це повідомив міський голова Золтан Бабяк на своїй сторінці у Фейсбуці.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp