Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородка пережила справжній жах

4 липня 2015 р., 13:05

Дівчину обікрали та нещадно побили

Зловмисники напали на дівчину вчора близько 4-ї години ранку, коли вона проходила по пл. Кирила та Мефодія в м. Ужгороді. Одного з нападників відразу затримали працівники роти патрульноїслужби Ужгородського міськвідділу міліції. Правоохоронцівживають заходи по затриманню іншого з нападників.

Вчора рано вранці по телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від продавця одного з тамтешніх «АВС» про те, що у приміщення магазину зайшла невідома жінка з явними ознаками тілеснихушкоджень.

Отримавши повідомлення оперативний черговий не гаючи часу направив завказаною адресою слідчо-оперативну групу та працівників роти патрульної служби міськвідділу міліції.


Прибувши на місце події правоохоронці встановили, що нападників булодвоє. Один із них підбіг до дівчини, схопив її за волосся й потягнув забудівлю «Будинку побуту», де наказав їй віддати цінні речі. Переляканадівчина віддала своєму кривднику мобільний телефон «Самсунг» та 140гривень. Тим часом спільник зловмисника дістав предмет схожий на ніж,приклав дівчині до горла й наказав мовчати. Далі повалив ужгородку наземлю й почав бити її ногами у область голови, обличчя й тіла.

На щастя потерпілій вдалося втекти від нападників. До приїздуправоохоронців ужгородка переховувалася у одному з тамтешніх магазині.Побиту дівчину було доставлено до медзакладу. Під час медичного огляду, унеї виявлено численні тілесні ушкодження.

Одного із зловмисників 23-річного мешканця міста відразу затрималипрацівники роти патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції.Зазначимо, що ужгородець неодноразово потрапляв у поле зоруправоохоронців та вже мав судимість. Враховуючи його суспільнунебезпечність та кримінальне минуле правопорушник утримується у ізоляторітимчасового тримання Ужгородського МВ УМВС в порядку статті 208Кримінального процесуального кодексу України (затримання уповноваженоюслужбовою особою).


Особу іншого нападника уже встановлено. Зараз вживаються заходи по йогозатриманню. Тож, це справа часу.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочинупередбаченого ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України (Розбій).Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк відсеми до десяти років із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.


Інформація Ужгородського МВ УМВС



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp