Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рослина спричинила проблеми для 55-річної ужгородки

5 липня 2015 р., 10:21

Міліціонери продовжують пошуки маку на Закарпатті

Виявили незаконний посів макових рослин дільничні інспектори Ужгородського міськвідділу міліції під час проведення оперативно-профілактичної операції «Мак».

Снодійний мак виростила на власній присадибній ділянці 55-річна ужгородка. Жінка намагалася пояснити міліціонерам, що мак самозасівний, а не викопала його так, як хотіла його використати лише для кулінарних цілей. Так це чи ні – правоохоронці перевірятимуть. Любительку макових пиріжків буде притягнуто до відповідальності.

Рослини снодійного маку були вилучені та направлені на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області.

Як повідомив перший заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції майор міліції Олександр Боднарчук, за незаконний посів або вирощування нарковмісних речовин законодавством передбачена, як адміністративна, так і кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, що з початком теплої пори року в Ужгороді, як і по всій Закарпатській області так і загалом по Україні, стартували оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою «Мак-2015». Операція триватиме до кінця вересня. Її метою, перш за все, є профілактика незаконного обігу наркотиків. Завданням – виявлення та знищення незаконних посівів маку, конопель, перекриття каналів надходження наркозасобів до споживачів.


Ужгородський МВ УМВС







Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp