Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті боролися за Кубок Романа Шухевича

6 липня 2015 р., 14:01

Змагання відбулися по-бойовому.

ГО "Карпатська Січ" спільно із ЦК "Азов" провели Кубок з футболу серед вуличних команд Ужгородського району, приурочений дню народження Героя України, генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича.Змагання, як завжди, пройшли в бойовій, проте братерській атмосфері.Після жеребкування команди були поділені на дві групи по чотири колектива. 

Стартовий свисток пролунав о 10-й годині. В групі "А" з трьома виграними матчами перше місце отримала команда з Доманинців ФК "Колосок", другою стала - "Патріот". Група "Б" була більш видовищною на ігри та голи, проте і тут були явні два фаворити,які і розділили місця за вихід до півфіналу кубка, першою стала - "Карпатська Січ", другою - ФК "Веселка". В півфіналі ФК "Колосок" без проблем обіграв ФК "Веселка", які перед турніром були його фаворитом, з рахунком 3-1, а в іншій півфінальній парі "Карпатська Січ" вирвала перемогу в "Патріота", результат матчу 4-3. В матчі за третє місце зустрілись ФК "Веселка" та "Патріот", матч, в якому було забито десять голів, став найрезультативнішим на турнірі, перемогу святкував ФК "Веселка" з рахунком 6-4. В фіналі січовики поступились ФК "Колосок", яка стала найсильнішим колективом серед вуличних команд Ужгородського району, результат фіналу 4-2.

Команди-учасники отримали подяки, а командам, що зайняли перші три місця, було подаровано якісні футбольні м'ячі. ФК "Колосок" як основний призер змагань здобула, крім м'яча, головний приз - Кубок ім. Юрія Шухевича.Такі турніри стали вже в діяльності патріотів краю традиційними, адже вони покликані не просто зміцнювати спортивний дух молоді Закарпаття, а й є своєрідним викликом сучасному професійному футболу, наскрізь просякнутому комерцією.Крім того, турнір привернув увагу до визначної особистості українського національно-визвольного змагання Юрія Шухевича, адже зараз, як ніколи, молодь повинна шукати натхнення і войовничість у подвигах національних героїв.

1 07.07.2015 08:36 IP: 147.63.124.91
Прославляємо бандерівських нацистів :(

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp