Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тимчасова слідча комісія допитує Сачка (Фото)

18 липня 2015 р., 15:15

Голова Закарпатського "Правого сектору" розповів своє бачення подій в Мукачеві

Тимчасова слідча комісія (ТСК) щодо подій у Мукачевому почала допит голови Закарпатського "Правого сектора" (ПС) Олександра Сачка. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат України Ігор Мосійчук.

"Він розповів про конфлікт між ПС і ДАІ Мукачево, на підмогу викликали бригаду нардепа Ланьо, більш відомого на прізвисько "Блюк", який мав місце 7 липня за 4 дні до побоїща в Мукачево. Саме під час цього конфлікту помічник Ланьо, Пашкуляк призначив ПС стрілку на 11 липня", - повідомив нардеп.

За словами Сачко, в бригаду "Блюка" входили "тітушки", які в ході Революції Гідності влаштували бійку в Маріїнському парку.

"ПС Закарпаття співпрацював з СБУ і збирав інформацію про контрабанду на кордоні в цій області. До стрілки з бригадою "Блюка" готувався штаб ПС, і саме там було прийнято рішення як і в якому вигляді, з якою зброєю на них їхати", - написав Мосійчук.

Крім цього, Сачко повідомив, що комбат ПС Закарпаття Роман Стойко до Революції Гідності займався контрабандою, як і інші жителі цього регіону.

"Головний меседж, що повну інформацію про контрабанду та повну інформацію про бійню в Мукачево 11.07.2015 року може надати комбат ПС Закарпаття Роман Стойко", - написав нардеп.

Мосійчук також зазначив, що, за словами Сачка, народний депутат Віктор Балога допомагав матеріально-технічним забезпеченням ПС Закарпатті в 2014 році, але на рішення цієї організації не впливав.

"Прокуратура і інші слідчі Олександра Сачка не допитували. Сачко заявив, що ПС у Мукачевому став жертвою провокації", - повідомив політик.

РБК- Україна


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp