Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Завтра в Ужгороді судитимуть Сачка

13 червня 2017 р., 16:00

Нагадаємо, лідера "Правого сектору" Закарпаття, націоналіста з багаторічним стажем революційної діяльності Олександра Сачка уже близько року звинувачують у ряді "злочинів".

Зокрема, це люстрації майданівських часів. Спочатку йому "шили" і організацію "злочинного угрупування" "Правий сектор", проте потім закрили звинувачення у цій частині.Нещодавно у підготовчому судовому засіданні Ужгородський міськрайонний суд повернув обвинувальний акт прокурору, а той у свою чергу - оскаржив рішення. Завтра і відбудеться розгляд апеляційної скарги Генпрокуратури на рішення міськрайонного про повернення обвинувального акту.Сам Сачко говорить про ситуацію з гумором і на своїй сторінці в фейсбук жартома називає суд чемпіонатом:"Доброго дня, друзі. Запрошую всіх на черговий етап чемпіонату "Генеральна прокуратура проти Правого Сектору" в дисципліні "Посадити Сачка". 

Поєдинок відбудеться завтра, 14 червня, о 9.00. годині на рингу Апеляційного суду. В двобої беруть участь прокурор з Києва Шененко і наш незмінний чемпіон Роман Бухтояров! Запрошую всіх прийти на засідання, бо є підозра, що суддівська команда буде підігрувати супротивнику нашого чемпіона. Вхід безкоштовний! Хто прийде швидше - отримає гарне місце в перших рядах. До зустрічі!"Отже, о 9-й годині завтра, 14.06.17, в Апеляційному суді Закарпатської області (вулиця Довженка, 7) відбудеться засідання у справі Олександра Сачка. Підтримаймо його разом!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp