Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді прикрили гральний зал (Фото)

26 липня 2015 р., 12:36

Роботі міліції завади троє чоловіків

До Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на вул.Грушевського функціонує зал гральних апаратів.

За вказаною адресою виїхали правоохоронці. Інформація підтвердилася: у нежилому приміщенні на першому поверсі багатоквартирного будинку правоохоронці виявили 9 комп'ютерів, 8 з яких були увімкнені в мережу. На деяких з них грали в азартні ігри відвідувачі.

Приміщення закладу було опечатано з метою отримання в суді дозволу на обшук. Задля збереження речових доказів міліціонери виставили охорону.

{g}

Невдовзі на об’єкт навідалися троє чоловіків. Вони вели себе зухвало, намагалися увірватися до приміщення ігрової зали, зірвавши печатки з вхідних дверей. На законні вимоги працівників міліції припинити протиправні дії не реагували.

Міліціонери доставили зухвальців до міськвідділу. Це були власник, орендар закладу та їх адвокат.

Відносно одного з правопорушників складено адмінпротокол за ст.185 (Злісна непокора законній вимозі працівника міліції) КУпАП.

Слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ст.203-2 ч.1 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом). Згідно з чинним законодавством, цей злочин карається штрафом від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією грального обладнання.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням повідомляти інформацію про діяльність ігрових закладів. Реакція міліції буде негайною.


Ужгородський МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp